Populær i thailand og vietnam
De flade risnudler bliver oftest anvendt i de sydøstasiatiske lande særligt thailand og vietnam. I thailand finder vi populære retter som pad thai og andre wok retter, hvor risnudlerne er den foretrukne nudeltype.
Vietnameserne elsker at anvende de flade risnudler bla. I den meget kendte nudelsupperet pho. Pho kommer i flere forskellige varianter såsom oksekød, kylling, seafood og ved tilsætning af disse nudler får du en virkelig lækker smagfuld nudelsuppe.
Passer perfekt til retter som:
Pad thai
Pho nudelsuppe
Pad see ew
Thai stegte nudler med æg og grøntsager
Pad kee mao
Pho xao bo
Vietnamesiske stegte nudler med okse kød
Og mange flere...
Hvordan tilbereder man risnudler
Den bedste måde at tilberede sine risnudler, er at lægge dem i blød i vand ca 30 min. Herefter skal de blot i kogende vand i ca. 5-10 Sek. Og tages op igen. På denne måde får du den bedste smag frem, samt beholder den lækre tekstur uden de falder fra hinanden eller bliver for bløde.
Har du rigtig travlt kan du lægge de tørrede nudler i kogende vand i ca 5-6 min.
Mærke: Tufoco