I 340 år, med omhu og dedikation, har vi fortsat at brygge den fineste sake, stræbe hvert år for at gøre det bedre end den sidste. Vi lægger stor vægt på at vælge ikke kun den type ris, vi bruger, men også hvordan det plantes. Tamanohikari ledede branchen ved at genoplive junmai, sake lavet uden tilsat alkohol eller sukker. Vores sake er lavet af ris, vand og koji. Og det enkle ønske at lave lækker, tidløs sake . Et halvt århundrede er gået siden. Tamanohikari genoplivede traditionen med junmai ren ris sake. I dag flere og flere mennesker værdsætter kvaliteten af junmai og ginjo ren sake. Men stadig, du kunne se over hele japan og finder du kun en håndfuld bryggerier dedikeret til fremstilling af junmai ginjyo og junmai dai-ginjo. Som en af japans eneste junmai ginjo bryggerier, vil vi fortsætte med at opretholde traditionerne for mange år siden her i fushimi, kyoto, og gør simpelthen det bedste mulig sake
Salg af alkohol hos pandasia.Dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak.
Alkohol bør nydes ved omtanke.
Mærke: Pandasia