Sådan kommer du i gang: Instruktion: 1. Opvarm gryden med 1 spiseskefuld vegetabilsk olie. Rør den røde karry pasta * 50 g med kokosmælk * 200 ml indtil kokosmælken er revnet. 2. Tilsæt kyllingen eller andet kød, som du vil. Forbered 250 gram. Rør om, indtil der tilsættes 1 kop vand 240 ml 3. Tilsæt 150 aubergine, aubergine, sita eller andre grøntsager efter ønske og tørrede krydderier * 3 g. 4. Når det koges, løftes ned for at spise med tilberedningsanvisninger: 1. Varm en stegepande, og tilsæt 1 spsk vegetabilsk olie. Når olien er varm, tilsættes red curry paste * 50 g. Og kokosmelk * 200 ml. Rør om, indtil olien vises 2. Tilsæt 250 g. Skåret kylling eller kød efter eget valg og omrør, indtil det er gjort. Tilsæt 1 kop vand 240 ml . 3. Tilsæt 150 g. Aubergine og tørrede krydderier 3 g. 4 Kog op og server med dampet ris. Mærke: Lobo