Tangsalat er en velsmagende ingrediens.
Tangsalat fremstilles typisk med wakame, sojasovs, eddike, sesamolie og sesamfrø.
Der er ganske mange typer tang, der kan bruges i tangsalat. Disse inkluderer:
Arame, der ligner sorte vermicelli nudler.
Duls, som er sej, ligesom frugte jerky
Irsk mos , der ligner krøllet salat.
Nori , som er populært i japansk køkken og bruges i sushi.
Wakame , den traditionelle ingrediens, der bruges til at fremstille tang salat.
Hvad er der i tang salat
Tangsalat er ofte kendt som goma wakame eller sesam wakame salat. Det er traditionelt fremstillet med wakame tang.
Wakame tang sælges i frost og skal optøes før spisning.
Ingredienser: 76% wakame undaria pinnatifida , 18% marinade fortykningsmiddel e406 , sukker, eddike, salt, sesamolie, krydderier fennikel , peberfrugter, surheds- regulerende middel e296 , smagsforstærker e631, e635 , farvestoffer e141 , konserveringsmiddel e202 , 6% andre ingredienser træsvamp agaric, sesamfrø .
Næringsindhold pr. 100 Gr. Ml.
Energi:
390 Kj 94 kcal
Fedt:
4,5 G.
Heraf mættede fedtsyrer:
0,8 G.
Kulhydrat:
12 G.
Heraf sukkerarter:
9,6 G.
Protein:
1,4 G.
Salt:
2,3 G.
Mærke: Planets Pride