Kombu Tang Dashi 113,4 G. - Sushi Tang kun Kr. 69,00
Kombu Tang Dashi 113,4 G. - Sushi Tang

Kombu Tang Dashi 113,4 G. - Sushi Tang

Kr. 69,00
SPOT
Pandasia
Udløber Tirsdag d. 3 Juni kl 23:59

Køb nu

Del dette tilbud

Produkt Information

Kombu tangen bruges desuden i den karakteristiske japanske suppefond, dashi, hvor det spiller en afgørende rolle for smagen. Dashi bruges i mange japanske supperetter, både i klare supper, men også i fyldige supper som ramen. Dashi er nemt at lave og består 3 ingredienser. Vand, kombu tang og tørrede bonito flager. Du kan derfor hurtigt give dig i kast med at lave en lækker traditionel dashi til din næste suppe. Sådan laver du dashi:
1 Liter vand
30 G kombu tang
30 G tørrede bonito flager
 
Tilsæt vandet og tangen i en gryde, og lad det simre indtil tangen er blød. Må ikke koge.
Tag gryden af varmen, og tilføj bonito flagerne, og lad blandingen trække i ca. 1 Minut.
Si kombu tangen og bonito flagerne fra, og du har nu en klar suppefond.
Værsgo'. Opskrift du helt sikkert vil elske med dette lækre produkt -
Kimchi jjigae stew opskrift
Kimchi jjigae stew opskrift
 
Mærke: Pandasia
Se alle