Pasta suppen er en subtil blanding af varm og sur smag med citrusovertoner afledt af limejuice og kaffir lime, som vil give dig den autentiske smag som findes i selveste thailand.
Ordene tom yum stammer fra to thailandske ord. Tom henviser til kogeprocessen, mens yum henviser til en thailandsk krydret og sur salat. Tom yum er faktisk kendetegnet ved sine distinkte varme og sure smag med duftende krydderier og urter, der generøst bruges i bouillon. Den grundlæggende bouillon er lavet af friske ingredienser såsom citrongræs, kaffir lime blade, galangal, limejuice, fiskesauce og knust chili peber.
For at tilberede pasta suppen, skal du koge vand, tilsætte pastaen og rejerne eller andet kød eller tofu, derefter skal du tilføje fiskesauce, der passer til dine smagsløg.
Sådan tilberedes pasta suppen:
1. Kog 2 kopper 480 ml vand
2. Tøm indholdet af pakken i vandet
3. Tilsæt rejer, svampe eler andet kød
4. Før servering tilsættes fiskesauce eller salt og limejuice efter smag
5. Andre anbefalede kombinationer: fisk, muslinger, kammusling eller kylling
Gode tips:
1. Sænk pakken i varmt vand i ca. Et minut. Skær derefter pakken op og tag pastaen ud.
2. Hvis du bruger rejer, skal du være forsigtig med ikke at koge rejerne for meget, da de
Ellers kan blive for hårde.
I pakken findes 4 portioner.
Ingredienser: krydderier citrongræs, skalotteløg, hvidløg, galangal, chili, korianderrod, kaffir lime blade 28%, sukker, sojabønneolie, salt, tamarindpasta, surhedsregulatorer: e330, e296, li...
Mærke: Lobo