A soba boghvede nudler tilberedes i henhold til japansk autentisk opskrift. Soba betyder boghvede. A soba boghvede nudler består af op til 20% boghvede. Du kan bruge disse lækre tykke nudler til dine nudelsupper eller som en kold sideskål til dine saucer. Disse a japanske udon-nudler giver dig mulighed for at opleve den ægte smag af en japansk soba-skål. Af retter nævnes den ultra populære ret mori soba, hvor kogte, kolde soba-nudler spises med en sojabaseret dyppesauce tsuyu . Herudover kan vi også nævne populære varme retter som kitsune soba, kake soba, tanuki soba, tempura soba. Sådan tilbereder du soba nudler: Soba-nudler tager ikke lang tid at lave. Et par minutters kogetid er alt hvad du virkelig har brug for. Tilberedning: sættes i kogende vand i 6 min. Ingredienser Hvedemel 78% boghvedemel 20% salt og vand Næringsindhold pr. 100Gr Energi: 1430Kj 340kcal Fedt: 2 G Heraf mættede fedtsyrer: 0 G Kulhydrater: 70 G Heraf sukkerarter: 0 G Protein: 10 G Salt: 0,6 G Mærke: Pandasia