Tilberedning af de tørrede udon nudler Kog en gryde med vand til kogning brug 1 liter vand til 90 g nudler Tilsæt nudler i gryden og rør lejlighedsvis Lad det simre i 10 minutter Tøm og vask straks i koldt vand. Serveres varm eller kold med udon dypsauce tsuyu , en blanding af dashi lager , sojasovs og sød mirin risvin . Producent akagi fremstiller sine nudler i gunma-præfekturet i det centrale japan, et område berømt for sit klima, det rigelige vand og hvedekvaliteten. Producenten kaldte sig 'akagi' efter distriktets højeste bjerg. Denne joshu- serie af nudler er lavet efter traditionelle japanske opskrifter og pakket i genbrugspapiremballage. Passer perfekt til retter som: Zaru udon kold Kake udon varm Kamaage udon varm Tanuki udon varm kold Kitsune udon varm kold Tempura udon varm kold Hvordan tilbereder man udon nudler Sættes i kogende vand i 3 min. Mærke: Pandasia