Smag og karakter
Smagsmæssigt er nudlerne neutrale, hvilket gør dem perfekte til at absorbere smagen fra bouillon, saucer eller wokblandinger. Deres glatte overflade og let seje konsistens giver en tilfredsstillende mundfølelse, som fungerer særligt godt i ramen, japanske hot pots og asiatiske gryderetter.
Den diskrete smag gør det let at kombinere dem med både kraftige og milde ingredienser.
Anvendelse og servering
Velegnet til:
Ramen og supper med kraftig bouillon
Stir-fry med grøntsager og sauce
Hurtige måltider med tofu, fisk eller kød
Kolde nudelsalater med sesamolie og sojasauce
Koreanske hot pots og japanske nabe-retter
Sådan bruger du dem:dræn væsken, skyl nudlerne kort under koldt vand, og varm dem direkte op i gryde, wok eller suppe. Klar på få minutter.
Opbevaring og holdbarhed
Opbevares ved stuetemperatur i uåbnet emballage. Skal anvendes inden for anvisningen på pakken efter åbning og opbevares i køleskab.
Faq
Er disse nudler klar til brug ja, de skal blot skylles og varmes ingen kogning er nødvendig.
Hvilken slags retter passer de til supper, wok, nudelsalater og japanske gryderetter de er meget alsidige.
Hvordan er konsistensen let sej og glat, med bid som klassiske udon nudler.
Skal man bruge hele posen på én gang de er portionspakket, så det er nemt at bruge én ad gangen uden spild.
Hvordan adskiller de sig fra almindelige udon nudler de er lavet på konjac i stedet for hvede, hvilket giver en anden struktur og udseende, men samme alsidighed.
Værsgo'. Opsk...
Mærke: City Aroma