Hvad er tempeh
Tempeh er let fermenterede sojabønner. Efter gæring dannes sojabønner til en blok.
Hvordan skal tempeh spises
Prøv at anvende tempeh i stedet for tofu. Som erstatning for hakket oksekød skal du smuldre det, finhakke det eller endda rive det med et rivejern og tilsæt det til supper. Du kan bage det i en gryderet eller give det en dejlig skarp kant, når du steger den eller koger den på grillen.
Hvordan smager tempeh
Tempeh er mildt krydret med en nøddeagtig, jordagtig smag. Det giver en neutral base til næsten enhver ret, let med at tage smagen på en sauce eller krydderier. Du kan endda få tempeh-smag som bacon eller pølse.
Tempeh opskrifter
Tempeh kan erstattes med alt typer af kød, og selv med sin asiatiske oprindelse, fungerer det godt i de fleste ethvert køkken, fra mexicansk til kinesisk til sydamerikansk.
Tempeh vs. Tofu vs. Seitan
Ligesom tofu er tempeh fremstillet af soja, men i modsætning til tofu har tempeh sin egen helt egen unikke smag. Produktionsprocessen adskiller sig fra tofufremstilling, idet den starter med hele sojabønner snarere end sojamælk som for tofu, hvilket gør forarbejdet mindre i tempeh end tofu. I modsætning til blød tofu har tempeh en meget fast struktur og smuldrer ikke let.
--
Ingredienser: kogte sojabønner , rismel, svampekultur
Netto: 395g
Produkt fra holland
Ernæringsoplysninger pr. 100 G
Energi 768kj 184kcal
Fed 9,7 g
Mættet fedt 1,9 g
Kulhydrater 2,0 g
Sukker 0,5 g
Protein 19 g
Salt 0,01 g
Mærke: Pandasia