Funktion og oplevelse Sushi hangiri black wood ø27 cm giver en autentisk fornemmelse af japansk madlavningstradition. Den hjælper med at opnå: Jævn afkøling af ris uden at risene bliver vandede Perfekt konsistens til maki, nigiri og chirashi sushi Nem blanding af eddike, sukker og salt i risene Æstetisk servering, hvis du ønsker at præsentere risen i traditionel stil Træets egenskaber og den brede, lave form sikrer, at sushirisen bliver let, luftig og klar til at blive brugt. Anvendelse og vedligeholdelse Velegnet til: Hjemmelavet sushi maki, nigiri og temaki Professionelle sushi-events og middage Traditionel japansk madlavning, hvor korrekt risbehandling er vigtig Sådan bruger du den:når risene er kogt, overføres de til hangirien. Vend risen forsigtigt med en rispalet, mens du tilsætter sushi-eddikeblandingen. Afkøl risen ved at vifte luft over den, samtidig med at du vender forsigtigt. Opbevaring og holdbarhed Rengør hangirien med en fugtig klud efter brug. Undgå opvaskemaskine og sæbe for at beskytte træet. Lad den tørre fuldstændigt før opbevaring på et tørt sted. Faq Hvad bruger man en hangiri til til at blande og afkøle sushiris på korrekt vis for at opnå perfekt konsistens og smag. Kan jeg bruge hangirien til andet end sushiris den er primært designet til sushiris, men kan også bruges til afkøling af andre varme risretter. Hvordan rengør man en hangiri tørres af med en fugtig klud og lufttørres. Brug ikke sæbe eller opvaskemaskine. Hvor stor en portion ris kan den ... Mærke: EDO Japan